Březnové akce v naší restauraci

1.3.2016
Přijďte oslavit příchod jara do zámecké restaurace na jednu z našich gastronomických akcí. Každý víkend vás nějaká čeká....

Celý článek →

Přijďte oslavit příchod jara do zámecké restaurace na jednu z našich gastronomických akcí. Každý víkend vás nějaká čeká.

Rybí menu v Hotelu Zámek

Víkend s Rybím menu na úvod března

O víkendu 4.-6.března si v restauraci Hotelu Zámek Velká Bystřice přijdou na své zejména milovníci ryb

Rybí menu:
Marinovaný losos na salátovém listu, opečený toast – 89,- Kč
Smažené grundle, citrónová majonéza, focaccia – 109,- Kč
Pstruh na roštu s limetkovou omáčkou, mrkvovo-tymiánové pyré – 195,- Kč
Filet z candáta na pórkovém ragú´, pečené brambory – 195,- Kč

A komu nechutnají ryby, může si dát něco z našeho stálého jídelního lístku nebo vyčkat na další víkendovou akci.

Festival řízků

Pro ty z vás, kteří za nejlepší rybu považují prase, bude zajímavý následující víkend od 11. do 13. března, na kdy jsme připravili Festival řízků.

Smažená krkovička s česnekem, bramborový salát s hrubozrnnou hořčicí – 129,- Kč
Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou – 129,- Kč
Řízek XXL (vepřová kotleta), hranolky, tatarská omáčka – 159,- Kč
Krůtí Cordon Bleu, vařený brambor, zelný salát – 129,- Kč
Mísa řízečků pro dva (krůtí, kuřecí, krkovička, kotleta), hranolky, bramborový salát, vařený brambor, zelný salát   – 289,- Kč

Festival řízků v Hotelu Zámek Velká Bystřice

Jelení pečeně se šípkovou omáčkou v Hotelu Zámek Velká Bystřice

Víkend s jelení pečení

Od pátku 18. března do neděle 20. března budeme podávat v naší zámecké restauraci Jelení pečeni se šípkovou omáčkou a zámeckým knedlíkem. Taky se vám už sbíhají sliny. Cena tohoto svátečního pokrmu je 165,-Kč

Velikonoční menu

Jako na finální přivítání jara se těšte na naše speciální Velikonoční menu, které přijde na řadu o víkendu 24.-27.března.

Jarní zeleninová polévka se sedmikráskami – 29,- Kč
Smažené králičí stehno, bramborová kaše, domácí čalamáda  – 135,- Kč
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou, staročeská rýže (cibulka, slanina) – 99,- Kč
Jehněčí kotletky na grilu s česnekovým máslem, zelený hrášek s baby karotkou, pečené brambory s omáčkou z portského vína– 220,- Kč
Zámecký drobenkový koláč s tvarohem a jablky  – 20,- Kč

Velikonoční menu v Hotelu zámek

Kromě toho se můžete zúčastnit Degustace vín, která proběhne v naší zámecké vinárně v sobotu 12.března.

Jak vidíte, i v březnu máme na Zámku připravených hodně lahůdek, na které se můžete těšit, a my se těšíme na vás.

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice