Degustační menu české kuchyně 16. 5. 2019

Chcete ochutnat českou kuchyni ve výborné a moderní podobě? Česká kuchyně přece není jen svíčková nebo vepřo-zelo-knedlo....

Celý článek →

Chcete ochutnat českou kuchyni ve výborné a moderní podobě? Česká kuchyně přece není jen svíčková nebo vepřo-zelo-knedlo.

Přijďte ochutnat na Zámek gastronomické skvosty založené na tradiční české kuchyni důmyslně sestavené do 5-chodového menu. K pokrmům si budete moci dle přání vychutnat skvěle spárovaná červená i bílá vína. Cena degustačního menu je 599 Kč/osoba. V případě vinného párování +400 Kč/osoba.

Degustační menu české kuchyně

Na co se můžete v degustačním menu těšit?

Amouse-bouche
Marinovaný pstruh, křen, zakysaná smetana, vajíčko, chlebový chips
(vinné párování: Frizzante Děvín & Muškát moravský, 2016, 2017, jemně perlivé víno, polosladké)

Předkrm
Hovězí roastbeef, slaninová majonéza, tyčinka, řapíkatý celer
(vinné párování: Frankovka Rosé, 2016, pozdní sběr, polosuché)

Polévka
Drůbeží kaldoun, masová kostka, zelenina, bulgur
(vinné párování: Ryzlink rýnský, 2017, kabinetní, suché)

Hlavní chod
Telecí přední s morkovou kostí, žampiony, uzené pyré, víno, brusinky
(vinné párování: Cabernet Moravia, 2015, 2016, 2017, jakostní, barrigue, suché)

Dezert
Kakaový trhanec, citrónový zákys, jahodové pyré, mátová espuma
(vinné párování: Tramín červený, 2016, 2017, pozdní sběr, polosuché)

Termín 16. 5. 2019 od 18 hodin. Z důvodu omezené kapacity je rezervace na tento degustační večer nutná. Můžete ji provést na telefonu 727 969 812 nebo emailem na balintova@hotel-zamek.cz.

Těšíme se na Vás,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice