Steaky, grilování, čočka a zvěřina – to je duben na Zámku

31.3.2016
Nový měsíc je tady a s ním také nová víkendová menu v Hotelu Zámek. Nebojte, není to žádný apríl....

Celý článek →

Nový měsíc je tady a s ním také nová víkendová menu v Hotelu Zámek. Nebojte, není to žádný apríl.


vikend-ve-znameni-steaku-hotel-zamek

Víkend ve znamení steaků (1. – 3. dubna)

První dubnový víkend potěšíme milovníky steaků.

  • Krůtí steak protkaný koriandrem s omáčkou demi-glace, kantonskou rýří a bylinkovým máslem
    | 160,- Kč
  • Grilovaná vepřová krkovice v provensálském koření na pikantních fazolích s feferonkou a pečenými bramborami
    | 169,- Kč
  • Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, dijonskou omáčkou a zámeckými hranolky
    | 225,- Kč
speciality-z-grilu-hotel-zamek-pozadi

Speciality na grilu (8. – 10. dubna)

Během druhého dubnového víkendu vás zlehka naladíme na grilovací sezónu, která se začne pomalu rozbíhat určitě i u Vás na zahradě, chatě nebo chalupě.

  • Krkovice na grilu se šťouchanými bramborami a salátem Coleslaw
    | 149,- Kč
  • Vinná klobása se zámeckým chlebem a sterilovanou zeleninou
    | 99,- Kč

Víkend s červenou čockou | Hotel Zámek Velká Bystřice

Červená čočka (15. – 17. dubna)

  • Kari z červené čočky s rýží
    | 99,- Kč
  • Smažené čočkovo-masové kuličky s rajčatovým dipem se zakysanou smetanou a bylinkami a zámeckým chlebem
    | 119,- Kč
  • Vepřová kotleta na grilu s pikantním ragú z červené čočky
    | 149,- Kč

zverinove-hody-hotel-zamek

Zvěřinový víkend (22. – 24. dubna)

Zvěřina patří v naší zámecké restauraci k těm nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším pokrmům, a proto pro vás máme připravené další dvě nové zvěřinové pochoutky.

  • Kančí řízečky s koňakem, bramborovým salátem a hrubozrnnou hořčicí
    | 169,- Kč
  • Jelen na černo s bramborovými noky
    | 189,- Kč

Těšíme se na vás a přejeme dobrou chuť,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice