Nový měsíc je tady a s ním také nová víkendová menu v Hotelu Zámek. Nebojte, není to žádný apríl....
Celý článek →
Celý článek →
Nový měsíc je tady a s ním také nová víkendová menu v Hotelu Zámek. Nebojte, není to žádný apríl.

Víkend ve znamení steaků (1. – 3. dubna)
První dubnový víkend potěšíme milovníky steaků.
- Krůtí steak protkaný koriandrem s omáčkou demi-glace, kantonskou rýří a bylinkovým máslem
| 160,- Kč - Grilovaná vepřová krkovice v provensálském koření na pikantních fazolích s feferonkou a pečenými bramborami
| 169,- Kč - Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, dijonskou omáčkou a zámeckými hranolky
| 225,- Kč

Speciality na grilu (8. – 10. dubna)
Během druhého dubnového víkendu vás zlehka naladíme na grilovací sezónu, která se začne pomalu rozbíhat určitě i u Vás na zahradě, chatě nebo chalupě.
- Krkovice na grilu se šťouchanými bramborami a salátem Coleslaw
| 149,- Kč - Vinná klobása se zámeckým chlebem a sterilovanou zeleninou
| 99,- Kč
Červená čočka (15. – 17. dubna)
- Kari z červené čočky s rýží
| 99,- Kč - Smažené čočkovo-masové kuličky s rajčatovým dipem se zakysanou smetanou a bylinkami a zámeckým chlebem
| 119,- Kč - Vepřová kotleta na grilu s pikantním ragú z červené čočky
| 149,- Kč
Zvěřinový víkend (22. – 24. dubna)
Zvěřina patří v naší zámecké restauraci k těm nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším pokrmům, a proto pro vás máme připravené další dvě nové zvěřinové pochoutky.
- Kančí řízečky s koňakem, bramborovým salátem a hrubozrnnou hořčicí
| 169,- Kč - Jelen na černo s bramborovými noky
| 189,- Kč
Těšíme se na vás a přejeme dobrou chuť,
tým Hotelu Zámek Velká Bystřice