Menu v cibulovém nádechu

Také se Vám stává, že vejdete do kuchyně provoněné právě osmaženou cibulkou a už se Vám sbíhají sliny?...

Celý článek →

Také se Vám stává, že vejdete do kuchyně provoněné právě osmaženou cibulkou a už se Vám sbíhají sliny?

V málokterém tradičním českém pokrmu chybí cibule. Ta totiž dodá jídlu tu správnou chuť a vůni. Ne nadarmo se říká: „Člověk spíš uvaří bez ohně, než bez cibule“.

A právě ta bude hrát hlavní roli v našem víkendovém menu.

Menu v cibulovém nádechu

V sobotu 26. listopadu a v neděli 27. listopadu přijďte ochutnat naše cibulové speciality:

Francouzská cibulačka
35,- Kč

Pečená cibule plněná, masové ragú, bramborové pyré
110,- Kč

Vepřové biftečky ve slaninovém kabátku, smažené cibulové kroužky, demi-glace
130,- Kč

Těšíme se na Vás,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice

nebo na Google+ Hotel Zámek Velká Bystřice
Google+Logo Kudyznudy.cz - tipy na vlet