Nedělní brunch České kuchyně

5.3.2020
V neděli 8. března 2020 vynechte snídani a přijďte do hotelu Zámek na vydatný brunch. Tentokrát se zaměřením na českou kuchyni....

Celý článek →

V neděli 8. března 2020 vynechte snídani a přijďte do hotelu Zámek na vydatný brunch. Tentokrát se zaměřením na českou kuchyni.

Výraz brunch pochází z anglických slov breakfast (snídaně) a lunch (oběd) a jedná se o jídlo pozdního rána či brzkého odpoledne. Podávané pokrmy jsou tak vhodné jak k snídani, tak k obědu.

Náš brunch bude probíhat v neděli 8.3.2020 od 11 do 15 hodin. Brunch bude mít formu bufetového menu a cena pro dospělého je 280 Kč (dítě od 5 do 15 let – 170 Kč). V ceně dospělého menu je také welcome drink – Frizzante Děvín/Ryzlink, Víno Hruška.

Nedělní brunch České kuchyně nabízí toto menu:
předkrm
Šunková rolka s křenovou šlehačkou
Knedlík s vejci s petrželí a vepřovými játry

polévka
Drůbeží vývar
Bramborový krém s kmínem a houbami

hlavní chod
Pečený Bůček na černém pivu
Variace řízků
Pečené kuře s žemlovou nádivkou
Zvěřinový guláš

Přílohy
Dušená rýže
Brambory maštěné sádlem s jarní cibulkou
Zadělávané zelí
Houskový knedlík

Saláty
Bramborový salát
Hlávkový salát se špekem
Okurkový salát

Dezerty
Jablečný závin
Vdolky – Povidlové, makové, tvarohové

 

Těšíme se na vás,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice