Přicházíme s novým jarním jídelním lístkem

12.3.2020
Těšte se… Již brzy odstartujeme náš nový jarní jídelní lístek. Nyní Vám přinášíme drobnou ochutnávku, na co se můžete, jakmile skončí současná krizová a karanténní opatření, v naší zámecké restauraci těšit. ...

Celý článek →

Těšte se… Již brzy odstartujeme náš nový jarní jídelní lístek. Nyní Vám přinášíme drobnou ochutnávku, na co se můžete, jakmile skončí současná krizová a karanténní opatření, v naší zámecké restauraci těšit. 

V rámci předkrmů se můžete těšit na silnou dvojku v podobě Hovězího carpaccia s šalotkovou marmeládou a na Škvarkovou pomazánku na zámeckém chlebu s marinovanou zeleninou. Který z těchto nových předkrmů vyhraje u Vás?

K jaru bezesporu patří také jehněčí maso, a proto ho najdete i v našem novém lístku. Jehněčí kýtu Vám připravíme na česneku se špeclemi a špekovou omáčkou. Další novinkou je také Grilované kuře s mačkanými bramborami s jarní cibulkou a citronovým máslem. Přijít ochutnat můžete i další tři nové hlavní chody. Změny chystáme i v sortimentu steaků.

A co milovníci sladkého? Zamlsat si můžete přijít třeba na Ovocný pohár se zmrzlinou a slaným karamelem nebo na Variaci zmrzlin a sorbetů s drobenkou.

Přijďte si vychutnat naše nové jarní menu nebo si přijďte ještě v průběhu března dopřát svou oblíbenou klasiku z menu stávajícího.

Těšíme se na vás,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice