Jídelní a nápojový lístek

    Jídelní lístek

    CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY

    S KOZÍM SÝREM, VLAŠSKÝMI OŘECHY A SALÁTEM RUKOLA

    HUSÍ PAŠTIKA

    S OVOCNÝM PYRÉ A MÁSLOVÝM CROISSANTEM

    HOVĚZÍ VÝVAR

    S MASEM A NUDLEMI

    ČESNEČKA

    SE SÝREM, ŠUNKOU A CHLEBOVÝMI KRUTONY

    ZELNÁ

    S KLOBÁSOU

    SOUS-VIDE KUŘECÍ SUPREME

    S HOUBOVOU TARHOŇOU

    VARIACE ZE SELÁTKA

    SE ZELÍM A PEČENÝM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

    VEPŘOVÁ PANENKA PEČENÁ DO RŮŽOVA

    S PEČENÝMI BRAMBORY A PEPŘOVOU OMÁČKOU

    KACHNÍ PRSO SOUS-VIDE

    S PARMESANOVÝM RISOTTEM A REDUKCÍ Z ČERVENÉHO VÍNA

    ZVĚŘINOVÝ ZÁMECKÝ GULÁŠ

    S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM

    PSTRUH NA GRILU

    S PEČENÝMI GRENAILLEMI A CHERRY RAJČATY S DÝŇOVÝM KOMPOTEM

    ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

    SE ŠPECLEMI

    VARIACE ŘÍZEČKŮ

    S PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM A ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORY

    STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ
    TARHOŇA

    SE ZELENINOVÝM RAGÚ A CHILLY

    HOUBOVÉ RISOTTO

    S PARMAZÁNEM

    KUŘECÍ PRSO NA MÁSLE

    S BRAMBOROVOU KAŠÍ A BLANŠÍROVANOU ZELENINOU

    TRESKA TMAVÁ

    S VAŘENÝMI BRAMBORY A BLANŠÍROVANOU ZELENINOU

    LÍVANCE

    S OVOCEM A ZAKYSANOU SMETANOU

    PEČENÉ BRAMBORY
    GRILOVANÁ ZELENINA
    HRANOLKY
    PEPŘOVÁ OMÁČKA
    DEMI-GLACE OMÁČKA
    RED-WINE OMÁČKA
    SALÁT S CHERRY RAJČATY
    TRHANÝ LISTOVÝ SALÁT

    S GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, HRUŠKOU A VLAŠSKÝMI OŘECHY

    ZELENINOVÝ SALÁT

    S KUŘECÍM SUPREME DOCHUCENÝ VINAIGRETTE

    ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN

    S VAJEČNÝM KOŇAKEM

    PANNA COTTA

    S OVOCEM A SLANÝM KARAMELEM

    Za poloviční porce účtujeme 70 % ceny
    Podrobný seznam alergenů všech pokrmů k nahlédnutí u obsluhy

    Nápojový lístek
    Kompletní nápojový lístek alkoholických i nealkoholických nápojů je k dispozici ke stažení zde.

    Vinný lístek
    Kompletní vinný lístek naší restaurace je k dispozici ke stažení zde.

    Dobrou chuť Vám přeje personál Hotelu Zámek