Víkend ve znamení jablek

Bezpochyby nejoblíbenějším ovocem, které nám dokáže krásně provonět podzimní dny a navíc ještě dodá potřebné vitamíny a vlákninu, je u nás jablko....

Celý článek →

Bezpochyby nejoblíbenějším ovocem, které nám dokáže krásně provonět podzimní dny a navíc ještě dodá potřebné vitamíny a vlákninu, je u nás jablko.

V našich sadech a zahradách se jich urodí každoročně dostatek, vybírat se dá z mnoha odrůd, které se odlišují barvou, chutí i vůní a stejně tak máme mnoho variant, jak si na jablkách pochutnat.

Na speciální menu, ovoněné jablíčky, se můžete tento víkend těšit i v Hotelu Zámek.

V sobotu 5. listopadu a v neděli 6. listopadu přijďte ochutnat:

Crostini s plísňovým sýrem a pikantním jablečno-rozinkovým chutney
40,- Kč

Waldorfský salát s krůtím masem, opečená bageta
129,- Kč

Pečené kachní prso, kaše z jablek a brambor
159,- Kč

Těšíme se na Vás,

tým Hotelu Zámek Velká Bystřice

Hotel Zámek Velká Bystřice

nebo na Google+ Hotel Zámek Velká Bystřice
Google+Logo Kudyznudy.cz - tipy na vlet